Onlangs is er een artikel over mij geschreven over mijn behandelprogramma Hersenz bij Heliomare in Krommenie. Ik heb zitten twijfelen of ik er verder ruchtbaarheid aan zou geven of liever hopen dat niemand er achter komt…

Maar aangezien ik graag het positieve uit het leven haal en ook veel energie haal uit mijn werk en het contact met mijn klanten wil ik dit persoonlijke deel van mijn leven graag delen.

Nee, het is zeker niet gemakkelijk om tot de conclusie te moeten komen dat mijn leven veranderd is. Na mijn ongeluk, waarbij ik met mijn auto tegen een stilstaande dieplader aan reed, waarschijnlijk na een black-out, stond mijn leven even stil en moest ik stap voor stap ontdekken wat voor invloed dit op me had.

Ik was altijd Dennis die van alles tegelijk wilde en energie voor tien had! Die energie kon ik ook kwijt in karate met een dangraad. Ik zal de sport anders moeten uitoefenen, met een andere energie. Maar de filosofie achter karate, wat ook mijn levenswijze is geworden zit dusdanig ingebakken dat ik daar gelukkig mijn balans en kracht weer uit kan halen om elke dag te nemen zoals deze komt.

Ondanks mijn enthousiasme en alle ideeën in mijn hoofd die ik graag direct zou willen toepassen moet ik nu concluderen dat ik nu meer moet plannen en structureren. Alles op zijn tijd en eigenlijk is dat helemaal niet verkeerd.

Het mooie is dat ik nu meer de tijd neem om van dingen te genieten en bewust te zijn van wat ik heb. Ja, ik moet mijn enthousiasme soms inperken omdat ik anders de hele middag met barstende hoofdpijn moet gaan liggen. Maar door mijn dagen goed in te plannen kan ik gelukkig nog steeds de dingen doen die ik graag doe. En loopt ook mijn bedrijf gewoon door.

Niets leuker dan met klanten in contact te zijn en hen te adviseren en te helpen op het gebied van mobiele telefonie, de beveiliging van telefonie en te praten over telecommunicatie.

Bij zorginstellingen zie ik dat ik veel toe kan voegen als expert omdat het vaak efficiënter kan of gemakkelijker qua bediening. En wil je dat ik het rustig uitleg aan de medewerkers die ermee moeten werken? Dat is uiteraard geen probleem. Ik weet nu als geen ander wat het is om mijn tijd ervoor te nemen 😉

Daar zit ook mijn kracht, het persoonlijke contact met de klant. Gelukkig gaat dat allemaal door.

De kennis zit gelukkig nog in mijn hoofd, blauw plek of niet en het enthousiasme blijft ook!

Die kennis breng ik graag over. Wil je binnenkort een gesprek om te horen of je kunt besparen op telefonie of hoe je efficiënter kunt werken met de juiste telecommunicatie, neem dan gerust contact op. Zoals gezegd, mijn persoonlijke aandacht hebt je!

www.mastersintelecom.nl  | tel. 06 51 70 09 99. | dennis@mastersintelecom.nl