Dennis Kruithof – meester in telecommunicatie & mobiele beveiliging

Over Dennis Kruithof

Na mijn functie als accountmanager bij Xerox, The Document Company heb ik mijn eigen doelen gezet en startte ik in 1997 als franchise ondernemer, met mijn toenmalig partner bij PTT Primafoon in Harlingen. Mijn kennis in de telecommunicatie wilde ik verder uitbreiden en inzetten in de zakelijke dienstverlening. Een logische stap was daarom, na de verkoop van de Primafoon-zaak in 2001 om een onderneming op te zetten in de telecommarkt voor mijn zakelijke klanten (B2B).

Deze onderneming is inmiddels uitgebreid d.m.v. samenwerking met IT bedrijven, waardoor ik naast de telecom ook automatisering oplossingen kan bieden.

De vraag in de markt is veel op het gebied van training en ondersteuning op het mobiele device en beveiliging op het mobiele netwerk. Hierdoor heb ik mij in 2018 laten certificeren als GDPR officer en het afgelopen jaar bij Samsung geaccrediteerd voor de Samsung Knox oplossingen.

Naast mijn werk ben ik vanaf mijn 18e levensjaar actief in een budosport. Inmiddels dan graad houder van karate.

De filosofie van de karatesport werkt ook door in mijn werk en omgang met zowel klant als partners en leveranciers. Dit geeft voor mij voldoening en energie om mijn kennis op een positieve manier over te brengen en anderen te kunnen helpen.

WAAR STAAN WIJ VOOR

MOBIELE TELEFONIE: GEMAK EN ZEKERHEID

Contracten afgestemd op de individuele behoefte van uw medewerkers. Alles in één keer voor u geregeld, de beste oplossing tegen de beste prijs.

MOBIELE TELEFONIE: EENVOUD EN INZICHT

Combineer uw vaste en mobiele telefonie. Nooit meer zoeken naar een collega, altijd inzicht in waar iedereen zich bevindt. Deze oplossing maakt samenwerken eenvoudig.

VOLLEDIGE DATACENTRUM OPLOSSING: VEILIG EN EFFICIËNT

IT, vaste- en mobiele telefonie allemaal onder één dak in uw eigen gesloten circuit. 24/7 monitoring en bewaking door professionals. State-of-the-art apparatuur in hypermoderne datacentra. Je eigen “private cloud”. Deze oplossing biedt maximale veiligheid.

Masters in Telecom werkt samen met een aantal partners. Hierdoor kan ik in veel wensen en behoeften voorzien, een groot assortiment aanbieden en een scherper aanbod doen door gezamenlijke inkoop.

 
Blue Networks
Nobotel
Endsens
Samsung