Samenwerking met partners

Masters in Telecom werkt samen met een aantal partners. Het voordeel is dat je als klant één aanspreekpunt hebt met de expertise en service van de betreffende partijen, zodat we op elk gebied kunnen adviseren en leveren.

Blue Networks
Nobotel
Capestone
Endsens

Partner in telecomoplossingen

Nobotel

Masters in telecom werkt samen op het gebied van mobiele telefonie met Nobotel. Zij ondersteunen
Masters in Telecom continue met up to date informatie, tarieven en bel/gebruiksgedrag van de
klanten.
Op basis van deze informatie kunnen wij uw bedrijfscommunicatie- en dataverkeer optimaal
en uiterst kosten efficiënt in te richten. Let wel: zonder dat je bestaande telefoonnummers en/of je
infra structuur aangepast moet worden.
Masters in Telecom staat daarbij voor flexibiliteit. Wij begrijpen dat je als ondernemer geen tijd kan
verliezen. En dat je geen problemen op dit gebied kunt permitteren. Die moeten opgelost worden.
Direct, en altijd aanspreekbaar.

Partner in het beheren van mobiele data

Endsens

Mobile Device Management, Unified Endpoint Management (UEM), het beheren van mobiele data lijkt weggelegd voor de grote bedrijven. Maar met de huidige wetgevingen en snelle wisselingen van werknemers wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van mobiele applicaties met vertrouwelijke data. Dit is ook van belang voor het midden en klein bedrijf. Wij helpen je als klant in dit segment om de volgende stap te maken. ENDSenS doet dit niet zelf maar biedt haar diensten aan via uw eigen partner, Masters in Telecom.

Als reseller van ENDSenS in de Nederlandse markt van telecom en ICT, brengen wij het beveiligen van endpoints onder de aandacht bij onze klanten.

Partner met technische en commerciële flexibiliteit

Blu Networks

Blu Networks onderscheidt zich in de ondersteuning van partners, waaronder Masters in Telecom. Op gebied van technische ondersteuning en support met SLA’s en monitoring is Blu Networks een verlengstuk van Masters in Telecom. Zo kunnen wij een onafhankelijke passende oplossing bieden.

Partner in mobiele distributie en internet oplossingen

Capestone

Capestone is marktleider in de Benelux op het gebied van distributie en komt met internet oplossingen door overal mobiel internet beschikbaar te maken, ook daar waar het op dit moment nog niet beschikbaar is. Denk aan internet in de bus, trein, auto of boot, maar ook een 4G oplossing als back-up als de vaste internetverbinding wegvalt.

Daarnaast is Capestone expert op het gebied van robuuste en explosieveilige telefoons. 

Masters in Telecom zorgt als partner van Capestone voor de mobiele internet oplossingen voor elke situatie.

Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden door de combinatie van een 4G router en een 4G data sim. Voor de zakelijke markt bieden wij onder meer dongles, MiFi’s en 3G/4G routers, GPS trackers, M2M simkaarten en data abonnementen.

Als reseller van Capestone ligt focus op 4G LTE hardware en connectiviteit waarbij we onze klanten veel technische kennis én test- en gebruikerservaringen kunnen bieden.

Vrijblijvend advies aanvragen

DIE LAATSTE 5% BEPAALT HET VERSCHIL TUSSEN MIDDELMAAT EN PERFECTIE

Het vinden van de best telecommunicatie oplossing is voor veel mensen een tijdrovende zoektocht in een ondoorzichtig woud van aanbieders en aanbiedingen. Daar brengt Masters in Telecom verandering in.

Onze missie is jou snel de juiste weg helpen te vinden naar de juiste telecommunicatie oplossing, tegen de beste voorwaarden.

Heb je eenmaal voor ons gekozen dan staan we altijd voor je klaar.

Wij geloven dat het vinden en onderhouden van de meeste telecommunicatie oplossing maatwerk is. En vooral mensenwerk.

Masters in Telecom gaat verder daar waar anderen ophouden. Want het is juist die laatste 5 % die het verschil bepaalt tussen een middelmatige- en een perfecte telecommunicatie oplossing.