Adviesdiensten

Door de mogelijkheden op het gebied van automatisering en telecommunicatie wordt het menig medewerker moeilijk gemaakt om optimaal gebruik te kunnen maken van de mobiele toestellen/tablets.

De medewerkers worden in hun scholing niet voldoende begeleid met deze apparaten. Zij worden bijvoorbeeld opgeleid om mensen te verzorgen, maar ook dat gaat heden ten dage met mobiele toestellen/tablets.

Hiervoor heeft Masters in Telecom een op maat geschreven programma om deze mensen goed op weg te helpen.

Adviesdiensten

Maak vrijblijvend een afspraak

Vraag vanuit een zorgcentrum

Vanuit een zorgcentrum in Zaandam kregen wij de onderstaande vraag:

Hoe krijgen wij het team naar een hoger niveau qua computer, tablets en smartphones? Na een ruime inventarisatie van de verschillende werkwijzen en software binnen deze organisatie hebben wij een opleidingstraject aangeboden om deze mensen te begeleiden en op te leiden. De moeilijkheid in deze is dat de mensen die werken binnen het zorgcentrum weinig affiniteit hebben met computers en software. Hierdoor is er voor gekozen om het traject in klein groepsverband aan te sturen.

En na afloop van het traject een document te kunnen overhandigen die gebruik gaan worden door de medewerkers. “van de medewerkers, voor de medewerkers”

Masters in Telecom

Waar staan wij voor

MOBIELE TELEFONIE: GEMAK EN ZEKERHEID.

Maandelijks op te zeggen contracten, afgestemd op de individuele behoefte van uw medewerkers. Alles in één keer voor u geregeld, de beste oplossing tegen de beste prijs.

MOBIELE TELEFONIE: EENVOUD EN INZICHT.

Combineer uw vaste en mobiele telefonie. Nooit meer zoeken naar een collega, altijd inzicht in waar iedereen zich bevindt. Deze oplossing maakt samenwerken eenvoudig.

VOLLEDIGE DATACENTRUM OPLOSSING: VEILIG EN EFFICIËNT.

IT, vaste- en mobiele telefonie allemaal onder één dak in uw eigen gesloten circuit. 24/7 monitoring en bewaking door professionals. State-of-the-art apparatuur in hypermoderne datacentra. Je eigen “private cloud”. Deze oplossing biedt maximale veiligheid.

Productiviteit medewerkers

Veel organisaties gaan steeds meer over op digitale oplossingen. Logisch, want bestaande ICT-infrastructuur is altijd een factor.

Wij helpen je zoeken naar een mix tussen de oude en nieuwe ICT-situatie. Het hoofdkantoor blijft bijvoorbeeld gebruikmaken van de bestaande telefooncentrale op locatie terwijl andere vestigingen al in de cloud werken.

Een mogelijk advies zou ook kunnen zijn om klein te beginnen, met een pilot waaraan enkele tientallen medewerkers deelnemen. Zodat we deze medewerkers de juiste kennis opdoen op het gebied van mobiele apparatuur aan de hand van een training.
Je medewerker kan zijn werk zo tevreden en productief mogelijk kan doen. Zonder enige hinder van techniek, maar juist geholpen door nieuwe mogelijkheden van vandaag én morgen.

De werkomgeving speelt in de productiviteit van werknemers een belangrijke rol. Mensen zijn namelijk productief als ze efficiënt en prettig kunnen werken in een omgeving die goed bij hun wensen en werk past.

Maak een afspraak

Vrijblijvend advies ontvangen of een afspraak plannen

Mobiele Data oplossingen

Met onze hardware en software oplossingen voor het meten van bezoekers bieden wij de mogelijkheid om meer grip te krijgen op je website bezoekers.

Meet bezoekers op verschillende punten om zo ook de bezoekersstromen te kunnen evalueren en daar weer gedegen strategische beslissingen op af te stemmen.

Een aantal voorbeelden voor de toepassing van de gemeten data zijn een heatmap van druktebeeld in de winkel, routing van de bezoekers, bezoekduur en retentie.

Richt je winkel optimaler in op basis van de gegevens en boost je sales en klanttevredenheid.