1
2
3
4
Masters in Telecom - Mobiele Netwerkpartners
1

2

3

kpn

4

Samsung

Onafhankelijke Mobiele Netwerkpartner

Elke netwerkprovider heeft zijn voor- en nadelen, maar welk netwerk voor jouw situatie de juiste is, dat is vaak niet direct duidelijk. Ik help je om een goed en onafhankelijk advies te geven, zodat het jou tijd bespaart om het zelf allemaal uit te moeten zoeken.

Advies

Maak vrijblijvend een afspraak

Mobiele beveiliging

Sinds de komst van de nieuwe privacy wetgeving mei 2018 wordt dit vaker een voorwaarde voor het aanbieden van een nieuw mobiel contract.

Elk bedrijf wilt zicht graag committeren aan de nieuwe regels. In samenwerking met Mobile Iron, en als gecertificeerd partner van Samsung Knox

stellen wij de concrete vragen, om te kunnen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Advies

Maak vrijblijvend een afspraak

Mobiel bellen

Masters in Telecom is onafhankelijk mobiele telecom aanbieder. Wij bieden de volgende netwerken aan;

KPN, T-Mobile en Vodafone. Wij richten ons hoofdzakelijk op de B2B markt, en passen u wensen/voorwaarden aan, aan de genoemde netwerken.

Tevens zijn de contracten maandelijks op te zeggen zijn.

Advies

Maak vrijblijvend een afspraak

Mobiel en Vast internet

Tegenwoordig werken we waar en wanneer we maar willen, mobiel werken is de standaard van nu. Mobiele telefonie is daarbij natuurlijk niet meer weg te denken. Masters in Telecom bespreekt met jou de bedrijfsprocessen en geeft een onafhankelijk advies over verschillende abonnementen en bekijkt wat financieel voordeliger is.

Advies

Maak vrijblijvend een afspraak