NG-BLU Networks ondersteunt Masters in Telecom met een compleet pakket aan telecom en data diensten.

Mobiel en vast internet

Tegenwoordig werken we waar en wanneer we maar willen, mobiel werken is de standaard van nu. Mobiele telefonie is daarbij natuurlijk niet meer weg te denken. Masters in Telecom bespreekt met jou de bedrijfsprocessen en geeft een onafhankelijk advies over verschillende abonnementen en bekijkt wat financieel voordeliger is, waardoor het misschien voordeliger is om het huidige abonnement op te zeggen. Masters in Telecom is een onafhankelijk specialist en werkt samen met diverse partners en providers.

Ook bij vaste telefonie (glasvezel) is een grote verscheidenheid aan producten en internet diensten. Deze producten en diensten worden in samenwerking met Blu Networks geleverd en geïnstalleerd:

Internet Diensten:

Masters in Telecom biedt verschillende vormen van Internet:

  • (Redundant) Internet Uplinks op Blu Locaties
  • (Redundant) Internet toegang gebaseerd op xDSL, SDSL, VDSL en glasvezeltechnieken
  • Design, uitrol en beheer complexe router en switch oplossingen

Tevens zijn er managed wifi-oplossingen. Het toenemende gebruik van Wifi maakt het managen en beveiligen van het Wifi-Netwerk vandaag de dag van cruciaal belang voor ondernemingen in elkaar branche.

Masters in Telecom werkt samen met partner NG-BLU Networks. Zo ontvang je gedegen technische ondersteuning, support en kunnen we alles monitoren om je een passende oplossing te bieden.

Advies

Maak vrijblijvend een afspraak