Dennis Kruithof – meester in telecommunicatie & mobiele beveiliging

Over Dennis Kruithof

Na mijn functie als accountmanager bij Xerox, The Document Company heb ik mijn eigen doelen gezet en startte ik in 1997 als franchise ondernemer, met mijn toenmalig partner bij PTT Primafoon in Harlingen. Mijn kennis in de telecommunicatie wilde ik verder uitbreiden en inzetten in de zakelijke dienstverlening. Een logische stap was daarom, na de verkoop van de Primafoon-zaak in 2001 om een onderneming op te zetten in de telecommarkt voor mijn zakelijke klanten (B2B).

Deze onderneming is inmiddels uitgebreid d.m.v. samenwerking met IT bedrijven, waardoor ik naast de telecom ook automatisering oplossingen kan bieden.

De vraag in de markt is veel op het gebied van training en ondersteuning op het mobiele device en beveiliging op het mobiele netwerk. Hierdoor heb ik mij in 2018 laten certificeren als GDPR officer en het afgelopen jaar bij Samsung geaccrediteerd voor de Samsung Knox oplossingen.

Naast mijn werk ben ik vanaf mijn 18e levensjaar actief in een budosport. Inmiddels dan graad houder van karate.

De filosofie van de karatesport werkt ook door in mijn werk en omgang met zowel klant als partners en leveranciers. Dit geeft voor mij voldoening en energie om mijn kennis op een positieve manier over te brengen en anderen te kunnen helpen.

WAAR STAAN WIJ VOOR

MOBIELE TELEFONIE: GEMAK EN ZEKERHEID

Contracten afgestemd op de individuele behoefte van uw medewerkers. Alles in één keer voor u geregeld, de beste oplossing tegen de beste prijs.

MOBIELE TELEFONIE: EENVOUD EN INZICHT

Combineer uw vaste en mobiele telefonie. Nooit meer zoeken naar een collega, altijd inzicht in waar iedereen zich bevindt. Deze oplossing maakt samenwerken eenvoudig.

VOLLEDIGE DATACENTRUM OPLOSSING: VEILIG EN EFFICIËNT

IT, vaste- en mobiele telefonie allemaal onder één dak in uw eigen gesloten circuit. 24/7 monitoring en bewaking door professionals. State-of-the-art apparatuur in hypermoderne datacentra. Je eigen “private cloud”. Deze oplossing biedt maximale veiligheid.

Masters in Telecom werkt samen met een aantal partners. Hierdoor kan ik in veel wensen en behoeften voorzien, een groot assortiment aanbieden en een scherper aanbod doen door gezamenlijke inkoop.

 
Blue Networks
Nobotel
Endsens
Samsung

WAT ZEGGEN KLANTEN

Toekomstgroep is met een geprognotiseerde omzet van 100 miljoen, 1 van de grotere bouwondernemingen in Noord Holland. Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Aangezien de communicatie van groot belang is, hebben wij het geluk dat wij onze mobiele telecom adviseur binnenshuis hebben.

Vanuit onze vestiging in Amsterdam ondersteunt Masters in Telecom ons met de levering van de mobiele abonnementen en toestellen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Dennis speelt goed in op de ontwikkelingen binnen onze organisatie en hij levert goeie service op een niveau dat wij graag zien.
[12-12-2020]

Jan Mastemaker- Toekomstgroep

Nordian Capital B.V. is een 100 % C02 neutrale Private Eequity onderneming.

Ons werk gaat 24/7 door. Hierdoor zijn wij zeer gebaad bij een optimale bereikbaarheid op het netwerk van KPN. Uiteraard tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Daarnaast is een heldere communicatie met onze tussenpersoon, Masters in Telecom van groot belang en worden we goed geïnformeerd over een eventuele beveiliging op onze mobiele telefoons.
[15-02-2021]

Hettie Oudelaar - Nordian Capital Partners

Een samenwerking tussen een non profit organisatie en een commercieel bedrijf, die nu alweer 8 jaar in stand is. Meedenken op het gebied van telecommunicatie, beveiliging, een helpende hand richting de medewerkers, en goed bereikbaar.

Dennis helpt ons met de mobieltjes, en voor vragen komt hij uiteraard even langs.  Je merkt niet aan Dennis  dat hij een externe medewerker is, hij gedraagt zich als één van ons.

Kortom, Dennis ontzorgt De Pieter Raat Stichting op het gebied van de gehele mobiele telecommunicatie.
[15-02-2021]

René Van Romunde - DPRS

Met veel plezier werkt IP One samen met Masters in Telecom voor het leveren van onder andere mobiele telefonie. Dennis en zijn team werken elke dag vol passie om klanten naar tevredenheid te bedienen. Samen met Dennis doen wij de inventarisatie van de behoeften van onze klanten en leveren wij service en support. Kortom: Masters in Telecom en IP One vormen een topteam in het verzorgen van telefonie- en internetdiensten voor al onze klanten.
[1 maart 2021]

Denis Wassenaar - IP One General manager